Jumpers

VIDEO
GALÉRIA
O HRE

Staňte sa novodobými hľadačmi pokladov! Ponorte sa do dobrodružstva plného záhad a získajte staroveký artefakt bez toho, aby ste boli zabití.

Agentúra “Unravel Corp”, ktorá sa špecializuje na nevysvetliteľné javy, zachytila neznámy vlnový signál vychádzajúci z artefaktu, ktorého vek sa odhaduje na 5000 rokov. Nachádza sa pod nepoužívanou a neoznačenou baňou v Mexiku.

Agentúra vlastní tajné laboratórium, v ktorom vyvinuli teleportačný stroj na prístup k miestam, ktoré sú pre ľudí nedostupné. Vašou úlohou bude nájsť artefakt bez toho, aby ste boli zabití. Na návrat budete mať 50 minút, po vypršaní času nebude cesty späť.

Pozor! V prípade zneužitia teleportu sa agentúra zrieka akejkoľvek zodpovednosti.

Počas tohto dobrodružstva pre 2 až 4 hráčov bude Váš tím musieť spolupracovať, hľadať stopy, riešiť hádanky, vyhýbať sa pasciam a skúmať tajomné svety, kde nebezpečenstvo číha na každom kroku.

JUMPERS je úniková hra, ktorá obsahuje viac ako 70 vzájomných interakcii, 5 rôznych svetov a inovatívny mechanizmus, ak niektorého hráča čosi zabije.

 

REZERVÁCIA:
Tel. 0905 702103
On-line: blackblock.sk/rezervacia

 

Dobre vedieť:

Hra je po anglicky, nemecky, španielsky alebo francúzsky. Na samotné hranie hry nie je potrebné nič čítať a v zásade ani počúvať. Doporučujeme však aspoň základnú znalosť niektorého z dostupných jazykov, zážitok z hry za to stojí:)

Pre túto hru si rezervujte čas približne 70 – 80 minút. Doba samotnej hry (čas na jej vyriešenie) je maximálne 50 minút, avšak v tomto čase nie je započítaná inštruktáž, úvod a záver hry.

NÁROČNOSŤ

Ťažká

TRVANIE

50 minút

POČET HRÁČOV

2 - 4

ÚSPEŠNOSŤ

30%